Drumul tau in viata incepe aici
Become a member of Universitatea George Bacovia Bacau, right now!
Meniu principal
Avizier electronic
Departamente
Absolventii si Piata Muncii

Universitatea George Bacovia din Bacău

Facultatea de Ştiinţe Economice, Juridice şi Administrative

Centrul de Consiliere şi Orientare in Cariera

PROGRAM DE LUCRU - MARTI - 10-12

AJOFM - Anunt selectie studenti care doresc sa lucreze in Germania pe perioada vacantei de varaRegulament de organizare şi funcţionare a Centrului de consiliere şi orientare în carieră


Raport de activitate anul universitar 2017-2018 - Centrul de Consiliere şi Orientare Profesională

Raport de activitate anul universitar 2014-2015 - Centrul de Consiliere şi Orientare Profesională

Raport de activitate anul universitar 2013-2014 - Centrul de Consiliere şi Orientare Profesională

********************


Hurry up! Sunt ultimele zile de înscriere la Top Talents România. Profitați de ocazie și veniți să obțineți un program de internship sau management trainee: https://goo.gl/S6xTXF
********************


SCC Tech Talents îi antrenează pe tineri pentru o carieră în IT


Tinerii absolvenți de facultate au ocazia să se pregătească pentru o carieră în IT indiferent de domeniul studiat, participând la proiectul SCC TECH Talents, organizat la Bacău de Școala de Valori și SCC Services Romania.

Aflat la a doua ediție, SCC TECH Talents le oferă tinerilor un program complet de dezvoltare, format din:

Assessment Center, un modul de prezentare a proiectului și explorare a propriilor abilități și cunoștințe.

Ateliere de dezvoltare personală, pe teme ca: stiluri de comunicare, time management, teamwork, time pressure și rezolvarea problemelor.

Ateliere de hard skills, pentru a învăța despre: proceduri help desk, servere, baze de date, rețele și routere – administrare, troubleshooting.

La finalul proiectului, tinerii cel mai bine pregătiți vor beneficia de un internship sau chiar un job cu program flexibil în cadrul companiei SCC Services Romania.

SCC TECH Talents este creat special pentru absolvenți, dar se pot înscrie și studenții sau masteranzii ambițioși, cărora programul le permite participarea la activitățile proiectului. Este important ca aplicanții să aibă un nivel conversațional bun de franceză sau engleză și să fie familiarizați cu tehnologia prin utilizarea unui laptop sau PC.

Perioada de înscrieri este deschisă până pe 3 decembrie 2017, iar aplicările se realizează prin completarea formularului. Proiectul se va desfășura în perioada decembrie 2017 - ianuarie 2018.

Mai multe detalii despre SCC TECH Talents, pe: www.scoaladevalori.ro/scc-tech-talents********************************


@BuzzCamp Career Series vine în în Bacău pe 5 mai cu un nou episod din regia carierei tale, „Competitivitatea în carieră”. Pentru că noi suntem de părere că țelul fiecăruia ar trebui șă fie învingerea ultimei performanțe, vrem să ne întâlnim cu tine, să discutăm pe larg despre competiție.

Alături de noi vor fi prezenți specialiștii de la @Generali, @SCC și @NN. Înscrie-te acum, vino la Hotel Decebal să ne cunoaștem.

TU ești regizorul carierei tale, creează primul sezon la #BuzzCamp!Inscriere eveniment


********************

BUZZ!Camp, la a doua generație de studenți
București, 19.11.2015. Cel mai longeviv eveniment din România dedicat dezvoltării personale, recrutării specializate și orientării în carieră pentru studenți și absolvenți ajunge la Bacău, marți, pe 24 noiembrie la Hotel President. Aflat la a 14-a ediție, evenimentul BuzzCamp va acoperi de această dată 11 orașe (Brașov, Sibiu, București, Ploiești, Iași, Cluj, Timișoara, Bacău, Constanța, Pitești și Craiova): ”Cariera mea și a echipei Inspire Group a început și se dezvoltă cu fiecare ediție BuzzCamp. Din 2008 și până astăzi evenimentul a pus față în față 100 de companii cu peste 18,000 de participanți. La ultima ediție, 135 de tineri cu potențial și-au început cariera în cadrul companiilor partenere. În fiecare an, ne bucurăm de sprijinul celor mai mari centre universitare și de implicarea a peste 50 de organizații studențești.” – Anca Matei Nazarov, Project Director BuzzCamp & Co-founder Inspire Group.

La ediția din Bacău a BuzzCamp, companiile SCC și BuzzJob.ro vor fi prezente la eveniment să caute profile specifice de studenți și absolvenți pe care să îi recruteze în programele de formare. La edițiile din Brașov, Sibiu, București, Iași, Cluj și Timișoara de anul acesta, toate companiile prezente la eveniment au identificat potențiali viitori colegi în audiența de la BuzzCamp. Prin prezența la workshop-urile organizate individual, de fiecare companie în parte, audiența BuzzCamp are șansa să interacționeze cu reprezentanții companiilor, să le cunoască mediul de lucru și filosofia și să realizeze în ce măsură ar putea să se integreze în structura lor. Participarea la BuzzCamp este gratuită, însă locurile sunt limitate și necesită o înscriere prealabilă pe site-ul www.buzzcamp.ro/event.

BuzzCamp se organizează bianual din anul 2008 și este o platformă complexă de orientare în carieră, recrutare, workshop-uri și conferințe axate pe dezvoltare personală. Evenimentul se desfășoară în contextul în care, ultimul raport de cercetare realizat de Institutul Național de Statistică, privind ocuparea și șomajul, situează rata șomajului în rândul tinerilor la 25%: ”Nu ne dorim ca tinerii cu potențial să fie puși în situația de a alege între a participa la cursurile facultății pentru care au optat și a fi angrenați într-un job full-time. Experiența Inspire Group pe proiecte de employer-branding și recrutare, precum și clienții alături de care dezvoltăm evenimentul, de 8 ani, ne demonstrează că ambele sunt la fel de importante. Ne aflăm într-un moment în care tinerii cu potențial au nevoie de orientare și soluții pentru a începe o carieră, nu de un simplu job după terminarea facultății.” – Alina Anghel, Business Development Director & Co-founder, Inspire Group.

În acest moment, ediția a 14-a se bucură de sprijinul a 15 dintre cei mai importanți angajatori: Accenture, Bitdefender, Groupe Renault, Arvato, Vodafone România, LIDL, EY, SCC, WNS, Nestle, Carrefour, HP, Continental Automotive și Telus și beneficiază deja de 30 de speakeri confirmați.

În toate edițiile anterioare s-au alăturat proiectului persoane publice din domenii variate, de la actori și sportivi la antreprenori și traineri ca: George Ivașcu, Maria Buza, Virgil Ianțu, Cornel Ilie, Cori Grămescu, Grigore Leșe, Dan Chișu, Radu Iacoban sau Ivan Patzaichin.

Despre Inspire Group:

Inspire Group este compania specializată în servicii de employer branding și recrutare, organizatorul evenimentului BuzzCamp, editorul proiectelor Great│co., World Wide Brands și realizatorul studiului Most Loved Employers, alături de Mercury Research.Pentru mai multe informații legate de proiectele de recrutare și dezvoltare personală organizate de Inspire Group puteți contacta:

Miruna Neagu
PR Executive, Inspire Group

E-mail: miruna.neagu@inspiregroup.ro

Telefon: 0741 632 185


Irina Mateescu

Interim Marketing Director, Inspire Group

E-mail: irina.mateescu@inspiregroup.ro

Telefon: 0722 218 380


Integrarea pe piața muncii a absolvenților 2015 – Facilități fiscale oferite de stat


INVITAŢIE


Asociaţia Perspectivă globală, Acţiune locală, în calitate de beneficiar al proiectului „Perspectivă Globală, Acțiune Locală – Economia Socială″ are plăcerea să vă invite la seminarul cu tema:

„Economia Socială - O poveste de succes. Perspective de angajare pentru persoanele aparținând grupurilor vulnerabile din Regiunea Nord-Est”

JOI, 4 IUNIE 2015 – Ora 11:00

CENTRUL DE CULTURĂ „GEORGE APOSTU” BACĂU

(Strada Crângului, nr. 18, Bacău)


INVITAŢIE

***************************************


ANUNŢStudenţii Universităţii George Bacovia sunt invitaţi să participe în cadrul unui eveniment de elită marca Afaceri.ro, ce se va desfăşura la Centrul de Afaceri şi Expoziţii Bacău, în data de 30 Aprilie 2015 ora 9.30.

Conferinţa va furniza informaţii despre conjuncturi şi instrumente care facilitează dezvoltarea afacerilor. Vor fi oferite informaţii despre surse de finanţare şi metode de creştere a afacerii.

Vor participa întreprinzători, persoane de decizie şi manageri locali şi regionali, având ca obiectiv final deschiderea unor noi oportunităţi de colaborare şi dezvoltare a mediului de afaceri din judeţul Bacău. Estimăm un număr de 100 de participanţi.

Evenimentul presupune 3 dezbateri după modelul Dilemmas & Decisions, vizând următoarele teme:

• Marketingul în 2015: tendinţe şi provocări;

• Internaţionalizarea afacerii: metode şi instrumente de sprijinire a exporturilor;

• Surse de finanţare pentru dezvoltare.

Pentru a afla mai multe detalii deschideţi fişierul:
PREZENTARE CONFERINŢE AFACERI.RO 2015
Detalii privind participarea:

Lect.univ.dr. Gabriela Fotache

Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră (sala BL1)


***************************


ANUNŢ


Marţi, 28.04.2015, ora 16:00 , în cadrul Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră al Universității ”George Bacovia”
(sala BL 1 , etaj 2), ȋncepe cursul de ANTREPRENOR ÎN ECONOMIA SOCIALĂ.

***************************

Târg de Joburi și Formare profesională

SC Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău SA în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bacău au plăcerea de a vă invita la Târgul de Joburi și Formare profesională Bacău, eveniment ce va avea loc la Centrul de Afaceri și Expoziții Mircea Cancicov Bacău, în perioada 03-04 Aprilie 2015. Partener oficial al evenimentului SCC Services România.


************************************


Joi 2 Aprilie 2015, ora 10.00, studenţii Universităţii George Bacovia din Bacău sunt invitaţi să participe la conferinţa naţională cu tema Procesul de formare profesională continuă a angajaţilor şi managerilor din administraţia publică susţinută de Dr. Alilenei Sorin Gabriel, Prof.univ. Vasile Tabără, Dr. Violeta Urban.

Evenimentul va avea loc în sala mare a Centrului de Marketing din cadrul Centrului de Afaceri şi Expoziţii „Mircea Cancicov” din Bacău şi oferă studenţilor oportunitatea de a interacţiona cu specialişti din domeniul administraţiei publice.


******************Activitatea de cercetare
Login
Nume utilizator:

Parola:

_MB_SYSTEM_REMEMBERMENu stiu nume utilizator...
Ti-ai pierdut parola?

Inregistreaza-te acum!
Communitarian Programmes Office
Anunturi si comunicate
UNI4-4
EUR-AS
Galerie foto
Cautare